zaterdag 16 augustus 2014

Wordt ook Stampin UP Vipper bij "Creations by Jolan"

Word jij ook Stampin Up VIP!

Ik heb het er best vaak over hoe leuk het is om Stampin Up demo te zijn! Regelmatig wanneer er een leuke aanbieding is om in te stappen roep ik KOM GEZELLIG in mijn team! Maar wat houdt het nu allemaal in en welke voordelen heb je.... Hieronder leg ik het kort uit.

Bij Stampin’ Up! noemen ze iedereen die zich inschrijft een “demonstratrice”.
En daarmee wordt al snel de indruk gewekt, dat je workshops en/of party’s moet geven.
Ontzettend jammer, want als je dat niet wilt dan is dat helemaal niet nodig!
Wij noemen hobby-demonstratrices daarom ook wel eens Stampin’ Up! VIPS.
Gewoon lekker genieten van alle voordelen die Stampin’ Up! te bieden heeft en vooral altijd 20% korting op al je aankopen!

Je kunt je inschrijven voor €129,- daarvoor mag je een starterspakket uitkiezen met een waarde voor €175,- Hoe cool is dat..... Bij je 1e bestelling binnen 45 dagen krijg je nog eens 10% extra korting op de 20%....

Alle voordelen op een rijtje. Wanneer je je nu aanmeldt profiteer je van het volgende:
* Je kunt vanaf 1 augustus  items uit de nieuwe catalogus pre-orderen. Jij hebt dan als eerste de nieuwe catalogus en producten uit deze catalogus in handen.
* Je eerste kwartaal loopt tot en met eind December! Dus je hebt in plaats van 3 maanden, 5 maanden de tijd voor je eerste kwartaal.
* Natuurlijk de 20% korting op de prijs van je producten (catalogus prijs - 20% = netto totaal).
* Ook kun je gratis stempelsets verdienen, evenementen bijwonen inclusief Convention in Brussel. Natuurlijk is dat niet verplicht maar wel erg gezellig en inspirerend.
* Je komt in een bijzonder creatief en elkaar ondersteunend team, waar iedereen welkom is en waar iedereen op zijn eigen manier een Stampin’ Up! VIP, dan wel demonstratrice is. De een is wat meer zakelijk ingesteld en de ander doet het puur voor de hobby. Iedereen is welkom!
* Wij zijn er om jou te helpen, te ondersteunen en te enthousiasmeren...

MAG IK JOU VERWELKOMEN?
Heb je nog vragen mail me gerust op jmemeurs@hetnet.nl. 
Instappen? 

Geen opmerkingen: